Història
La granja Mas Guri està situada al veïnat d’Esclet, a Cassà de la Selva, municipi de la comarca del Gironès. Aquesta zona, poblada de bosc mediterrani, es caracteritza per ser una zona de treball ramader intens.
L’any 1957, Francisco Borrell Sensat i la seva esposa Antonia Mas i Calafell, residents a Barcelona, decideixen comprar les finques Mas Guri i Mas Reballi. El 1965 adquireixen les primeres 27 vaques i aquí comença el camí de la granja Mas Guri.


L’any 2000, el seu nét Francisco Borrell Thió s’hi posa al capdavant per començar una etapa de creixement i modernització. Actualment, la Maria i en Joan Borrell Pol, els besnéts de la família, són els que dirigeixen l’explotació.
Al llarg de gairebé 5 dècades, la granja Mas Guri ha sabut transformar-se i evolucionar per garantir al consumidor una llet de gran qualitat, gràcies a les bones pràctiques de benestar animal.


Producció de llet
Mas Guri està compromès amb la producció d’una llet de gran qualitat prioritzant el benestar animal i la màxima sostenibilitat. Per aquest motiu, des de 2014 la nostra granja, a través de la marca ATO, ha obtingut el Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality).

Llet A2

L’any 2017 es va iniciar el projecte de convertir Mas Guri en una granja de producció de llet amb Beta Caseïna A2. A partir d’aquell any s’ha analitzat genèticament totes les vaques frisones de la granja i s’han seleccionat aquelles que disposen de la variant genètica de la betacaseïna A2A2. En aquest moment més del 76% dels animals de la granja tenen aquesta variant genètica.